Kawan-kawan Ku

Mencari Hadiah Yg Sesuai, Klik Cni :)

Ahad, 1 Ogos 2010

Ni la award pertama ku, tp kan sian kat myna, aku x pandai nak posting... ekekeke.. aku try..

Terima kasih byk2 kat   Myna & mohon maaf  sbb ma x pandai buat, ni pun duk survey2 org punya, baru dpt idea canne nak buat.. ekeke

ni award dr MYNA,   :)

Ni backlink yg dikongsi kongsikan kepada 5 bloggers yang lain. Backlink tu  setiap penerima award nih mesti letak 4 link daripada 5 link blogger yang d bawah nih.

2- AJ
4- Myna
5 - Ma

sebelum letak link tersebut..ikuti langkah berikut :-
1- Padamkan dahulu link No.1.
2- Semua link yang tinggal dinaikkan satu level. Contoh link No.2 di naikkan ke link No.1. Link No.3 jadik link No.2.. begitu lah seterusnya.
3- Link No.5 tu.. masukkan link blog anda sendiri.

Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang & kesemua mereka yang terpilih untuk kongsikan award ini meletakkan link dengan betul maka jumlah backlink yang didapati ialah :

Posisi No.5 : Jumlah backlink terkumpul = 5
Posisi No.4 : Jumlah backlink terkumpul = 25
Posisi No.3 : Jumlah backlink terkumpul = 125
Posisi No.2 : Jumlah backlink terkumpul = 625
Posisi No.1 : Jumlah backlink terkumpul = 3125


 Nie ler kengkawan yg ma nak bg backlink.. ekekeke

4 ulasan:

  1. wahhh~ tahniah dpt award.. ^_^

    BalasPadam
  2. yeszaaa!! ma..thanks ya,sudi publish perkongsian award nie..

    BalasPadam