Kawan-kawan Ku

Mencari Hadiah Yg Sesuai, Klik Cni :)

Khamis, 19 Ogos 2010

Contest "Happy Moment"


Contest nie telah di tag kan oleh member maya ku , MYNA.

menurutnyer .. tujuan utama pihak penganjur adalah untuk memperkenalkan blog beliau,  ayuni84. Jom ler kita pakat gie sana dehh!! singgah menyinggah gitu.. Contest nie  simple  je .. just publish sekeping gambar happy moment yang ada dalam koleksi kita & wat  entry yang ringkas tentang gambar tersebut.. Nak tau detail tentang contest leh klik direct happy moment contest. Terima kaseh banyok kat korang  berdua bab sudi bagi peluang tuk ku join skali .. hehehe

antara syarat nya:
  • Jadi follower blog penganjur ---> Dah ikut ! ( Follower ke-90)
  • Publishkan satu entry tentang happy moments bersama banner contest ---> udah jugak..

Banner Contest happy moment  
 
Gambar yang mencuba naseeb ....


Mmmmm.. ntah ok x ini yg dikatekan "happy moment".. 

Memang seme org eppy masa nie, almaklum lah nie la 1st kitorg dpt pie holiday 2gether2...

Ni kat A Famosa water World.. x plan pun nak mai cni, tp hb tetiba je .. jom kite pie mandi.... ape lg bdk2 melompat2 la eppy... termasuk lah mak budak.. hehehe

Harap2 pic nie dibenarkan masuk contest ni.. kalu x, pihak penganjur please inform me awal2 deh...

TQ bebanyok..

  • Tag kan contest nie kepada 2 rakan yang lain ---> OzzyMia
  • Tinggalkan link contest yang di publishkan ke ruangan komen entry di blog penganjur---> udah dong

Cepat2 la sertai contest nie ..  tarikh tutup penyertaan adalah pada 26 September 2010 , kepada kawan2 yang kena tag tu. .try deh wat entry psl nie... Manalah tau kut2 ade rezeki.... InsyaAllah.

Terima kaseh bebanyok wat member2 maya ku  Myna  &; penganjur ayuni..

4 ulasan:

  1. terima kasey banyak² ma, sudi buat contest nie.. Moga berjaya.. InsyaAllah :)

    BalasPadam