Kawan-kawan Ku

Mencari Hadiah Yg Sesuai, Klik Cni :)

Isnin, 13 Disember 2010

BLOG LARIAN


TAG ni dr ozzy. Tq n Maaf baru nak post, bz n byk hari dah x masuk opis, ekeke.. ni ma just copy paste nie.. jgn mare ye ozzy.. ;)

Konsep yang ingin disampaikan oleh penciptanya adalah untuk menjimatkan masa bagi tujuan blogwalking di mana kita boleh buka antara 4-5 windows atau tabs pada satu masa.Ertinya dalam satu windows kita boleh lihat screen memaparkan 4-5 blog berbanding kita blogwalking satu persatu..idea yang bagus..tahniah.Ibarat kita menonton tv..kita tonton 4 channel sekaligus.

Pada yang ingin mencuba boleh turut serta ..jangan risau sebab tiada charge dikenakan dan tak perlu bayar yuran dan sekurang-kurangnya lepas nak karang satu entry.Kalau tak berminat abaikan saja tak perlu peningkan kepala untuk memikir.

Untuk menyertai atau mendaftar boleh klik di sini BLOGLARIAN dan antara syarat yang diberi :

1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ 

 



2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

=> mmg la nak up trafik.. tp seronok tau ngan bw nie, byk info yg sy dpt n kdg2 tu leh release tension g2 coz byk blog2 yg cute mute, fancy.. :)


3) Follow Bloglarian
=> udah




4) Tag 3 orang atau lebih rakan 

  i - ataicha  - http://ataicha.blogspot.com/
 ii - cik panadolhttp://ms-panadol.blogspot.com
 iii - zack zaiful http://zaifull.blogspot.com/
 

4 ulasan:

  1. singgah sini 4llow uuu jom tukar2 link

    BalasPadam
  2. 4 AngahSayang2314
    mmm.. benarnyer sy x fhm sgt bloglarian nie.. :)..
    lg 1 x sempat nak bw.. bz skit akhir thn nie..
    :)

    BalasPadam